Lever bij ons in: de doorlopende machtiging van de belastingdienst!

Doet Tijssen Accountants voor jou de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting? Of vragen ze voor jou de toeslagen aan? Houd dan de brievenbus in de gaten. Je ontvangt van de belastingdienst een brief 'Formulier Registratie Machtiging Intermediair doorlopende machtiging goedkeuren'. Je kunt deze brief naar ons sturen, zodat wij de aanvraag kunnen activeren.

Wat is eigenlijk een doorlopende machtiging?
Tot nu toe moeten wij voor iedere belastingsoort en ieder aangiftejaar of toeslagjaar, een machtiging aanvragen. Onze klanten kregen ieder jaar, voor iedere machtiging een brief, waarmee ze de machtiging moesten goedkeuren. Vanaf heden kan er een doorlopende machtiging worden aangevraagd waarbij je als klant nog maar eenmalig toestemming hoeft te geven voor toekomstige belastingjaren. 

Wanneer Tijssen Accountants inzicht heeft in deze gegevens, kunnen wij bijvoorbeeld de vooraf ingevulde gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting bekijken. Dit verhoogt de kwaliteit van de aangifte. Bovendien hoef je ons niet meer jaarlijks te machtiging en de stroom met machtigingsbrieven vervalt. En mocht je de doorlopende machtiging willen stopzetten, dat kan altijd!

Hoe activeer je eenmalig de doorlopende machtiging?
Stuur de brief naar info@tijssen-accountants.nl of doe hem in brievenbus, zodat wij de brief kunnen activeren. 

Wil je Tijssen Accountants niet meer machtigen in de toekomst?
De machtiging kan ten alle tijden worden stopgezet. Informeer je contactpersoon of bel het secretariaat en wij melden de machtigingen per direct af, zodat wij geen kopie-aanslagen of gegevens meer ontvangen. 

Vragen?
Heb je vragen over de doorlopende machtiging, neem dan contact op met het secretariaat van Tijssen Accountants.