Zakelijke lening

Bij menig zzp’er zijn de dromen groter dan de portemonnee. Met een zakelijke lening brengt u uw doelen
binnen financieel handbereik. Maar hoe pakt u dat nu aan, zo’n aanvraag voor een zakelijk krediet?

Grote dromen?

Het oordeel van een financiële instelling bij de aanvraag voor een zakelijke lening richt zich in de kern op drie dingen: de vent, de tent en de cent. De termen spreken voor zich. De bank of geld lenende instantie wil dingen van u weten. Wie u bent. Waar uw ondernemerskwaliteiten als zzp’er liggen. Maar ook wat voor bedrijf u runt. Wat u wilt gaan ondernemen. Waarin het bedrijf zich onderscheidt. Of, als u een zakelijke lening aanvraagt voor bijvoorbeeld een investering: wat u precies van plan bent. Hoe kansrijk het idee is. Welke winst er onderaan de streep wordt gegenereerd. Al die vragen leiden uiteindelijk naar de hamvraag: hoeveel geld hebt u aan bedrijfsfinanciering nodig en hoe gaat u het terugbetalen?

 

We maken het aanvraagtraject van een zakelijke lening bewust zo eenvoudig; in werkelijkheid liggen de dingen natuurlijk wat gecompliceerder. Tijssen Accountants helpt u graag bij een succesvolle aanvraag van een zakelijk krediet. We spreken uw precieze wensen door, bekijken welk soort financiering hierbij past, hoeveel geld u nodig hebt en wat de haalbaarheid van uw plannen is. Kortweg doorlopen we alle vragen die u potentiële financier straks ook gaat stellen. Zo komt u goed voorbereid aan tafel en scheppen we samen de perfecte voorwaarden: duidelijkheid en vertrouwen.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!