Ondernemersplan

Na lang wikken en wegen weet u het nu zeker: u gaat als zzp’er aan de slag. Gefeliciteerd!
Maar er is direct werk aan de winkel, want u zult u een ondernemingsplan moeten schrijven.

Gefeliciteerd! U bent zzp'er

Voor u als startende zzp’er is het ondernemingsplan een van de belangrijkste documenten die u ooit zult schrijven. Al uw kansen, vergezichten, concurrentie, potentiële kansen en valkuilen brengt u hier in een georganiseerd verband bij elkaar. Wie bent u? Wat is uw achtergrond en expertise? Welke producten of diensten gaat u aanbieden? Hoe wilt u zich hiermee onderscheiden? Wat is uw markt? Wie is uw doelgroep? Op welke manier wilt u zich als zzp’er op deze markt naar binnen vechten? Hoe denkt u er geld mee te gaan verdienen? Wat is uw omzetverwachting? Welke maatregelen treft u op juridisch vlak?
Het ondernemingsplan dwingt u heel intensief na te denken over dat wat tot nog toe vooral in uw dromen bestond. Dat is een spannend en soms ook confronterend proces.

 

Wat u in gedachten had, blijkt in de praktijk soms een stuk lastiger te realiseren. De specialisten van Tijssen Accountants hebben al menig zzp’er geholpen bij het opstellen van hun ondernemingsplan. We weten als geen ander hoe u kunt struggelen met dat document. Graag staan we u daarom bij met raad en daad. We weten welke formuleringen u beter kunt omzeilen en welke omschrijvingen u juist wél moet gebruiken. Uiteindelijk gaat het erom dat u met het ondernemingsplan het vertrouwen van andere partijen, zoals bijvoorbeeld een kredietverstrekker, maar ook uw toekomstige leveranciers en verzekeraars, ziet te winnen.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!