Jaarrekening

De jaarrekening is een financiële vastlegging van wat u als zzp-onderneming het afgelopen jaar
hebt gepresteerd. U moet dit basisdocument echter niet als een afrondend rapport zien,
maar als een aanleiding om het komend jaar nóg beter te presteren.

Meer inzicht in uw cijfers

De jaarrekening geeft onder meer inzicht in uw balans, in uw bezittingen en schulden, uw winst- en verliesrekening en uw bedrijfsresultaat. Daarmee ziet u niet alleen wat u onderaan de streep hebt overgehouden, maar ook hoe deze totaalsom is opgebouwd. De details van deze jaarrekening nemen wij graag jaarlijks met u door. Ze verschaffen namelijk inzicht in drie belangrijke vragen. Hoe doet u het? Wat kan beter? Hoe kunt u dat realiseren? We tonen u de jaarrekening op een groot scherm en lopen stap voor stap door uw prestaties heen. Want op papier mag het allemaal interessant staan, de cijfers moeten vooral voor u gaan leven.

 

Daarom stellen we u belangrijke vragen. Hoe kunt u uw balans beïnvloeden zodat u een lagere rente gaat betalen? Wat is uw bedrijfsresultaat en hoe kunnen we dat verhogen? Hoe heeft het vermogen zich ontwikkeld? Bent u sterker of zwakker geworden? Hoe is uw winst ten opzichte van het voorgaande jaar? En wat verwacht u van het komende jaar? Alle belangrijke vragen worden gesteld. Én beantwoord. Zo maken we van een saai rapport een levendig document dat u wéér een stap dichter bij uw doelen brengt.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!