Groei

Als zzp’er bent u goed uit de startblokken gekomen,
maar sinds een tijdje merkt u dat er langzaam iets verandert. U groeit.

De stip op de horizon

Alle succesvolle zzp’ers komen op een moment dat ze denken: help, ik kan het niet meer alleen! Misschien bevindt u zich nu in die fase. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bent u aan het werk. U krijgt de offerteaanvragen nog maar nauwelijks weggewerkt, de orderportefeuille stroomt over en facturen gaan zaterdagavond laat de deur uit. Herkenbaar? Tijd voor bezinning.
Hebt u uw doel nog scherp op het netvlies staan? En zo ja, bevalt de manier waarop u naar dat doel toewerkt u nog steeds? Misschien vindt u dat u veel te druk bent. Is dit dan het moment om personeel te overwegen en langzaam het mkb in te groeien?

 

Wellicht hebt u daar geen trek in, maar wilt u wél uw resultaat verbeteren. Toch maar eens naar het uurtarief kijken dan. Of een analyse maken van de marge op uw producten. Tijssen Accountants spiegelt uw huidige situatie aan uw toekomstige doel. Hoe gaat het? Wat kan en moet beter? En hoe gaat u dat realiseren? We formuleren kansen en uitdagingen. We bespreken samen hoe u daarop kunt anticiperen. En zo houden we de stip aan de horizon in het vizier.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!