Boekhouder

Om inzicht te krijgen in uw prestaties, zult u als zzp-ondernemer een administratie moeten aanleggen.
U kunt ervoor kiezen om die zelf bij te houden of om dat deels uit te besteden aan een boekhouder.

Uw administratie in Exact Online

De ene zzp’er wil het liefst zijn boekhouding helemaal zelf verzorgen, de andere zet er graag een professionele boekhouder op. Het één is niet beter dan het ander, maar denkt u er van tevoren wel goed over na. Wilt u voortdurend inzicht hebben in uw prestaties, dan zult u bijna dagelijks uw financiële zaken op orde moeten brengen. Denk aan het administreren van bonnetjes en facturen, het verwerken van bankafschriften, het inboeken en verwerken van verkoopfacturen en het administreren van betalingen en creditnota’s. Hebt u daar de tijd voor en bent u in staat om het zorgvuldig en accuraat uit te voeren? Of kunt u er wellicht beter een boekhouder naar laten kijken?

 

Veel zzp’ers besteden hun administratie of boekhouding bij Tijssen Accountants uit. Als boekhouder verwerken wij alle bovengenoemde zaken, maar verzorgen we ook BTW-aangiftes en stellen we jaarrekeningen of tussentijdse rapporten voor u op. Wij gebruiken voor deze werkzaamheden het online administratie- en boekhoudpakket Exact Online. Deze dagelijkse vastlegging is geen doel op zich. U houdt u zicht op uw financiële huishouding. Het inzicht dat u hieruit betrekt, is de dragende kracht onder uw zzp-onderneming. Ze levert informatie op waarmee u kunt sturen. Waarnaartoe? Links, rechts, naar voren, iets omhoog. Maar altijd dichter naar de stip aan uw horizon.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!