Bedrijf starten

Fris uit de schoolbanken of na jaren in loondienst te hebben gewerkt zet u vandaag een belangrijke
en avontuurlijke stap: u gaat als zzp’er voor zichzelf aan de slag. Proficiat.

Een avontuurlijke stap?

Vanaf nu komt het erop aan. In dienst bij een werkgever kreeg u elke maand netjes betaald, vanaf vandaag zult u ze zelf moeten verdienen. Of, in het geval u net een studie hebt afgerond: in de boeken stond het zus en zo, maar hoe werkt het eigenlijk in de praktijk?
Als zzp’er een bedrijf starten is zonder twijfel een avontuur. U laat een periode van zekerheid achter u en kiest voor een toekomst die voorlopig nog een vraagteken is. Een bedrijf starten wordt daarom ook vaak als een dappere keus gezien. Kennelijk broeit er iets bij u. Een plan, een idee, een droom. U vindt dat iets beter kan. Efficiënter. Duurzamer. Goedkoper. Grootser.

 

Hoe dan ook: u bent degene dit het wilt gaan realiseren. Daar is lef voor nodig. Maar met lef alleen zult u er waarschijnlijk niet komen. Wat u als startende zzp’er boven alles nodig hebt, is inzicht. U wilt namelijk van a naar b. Hoe komt u daar? U zult talloze keren moeten kiezen. Linksaf of rechtsaf. Stap naar voren, stapje terug. Versnellen, vertragen. Om die keuzes weloverwogen te kunnen maken, hebt u een overzicht nodig van de financiële, administratieve, fiscale en juridische ruimte waarin u zich bevindt. Daar helpen wij u graag bij. Zo maken we van uw start een gecoördineerd avontuur.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!