ZZP

De zzp’er heeft in de loop van de tijd al veel bijnamen gekregen. Zelfstandige zonder pensioen bijvoorbeeld, of zonder poen. Waarmee men maar wil zeggen: als zzp’er heb je het niet breed. Wij van Tijssen Accountants denken daar anders over. Als je dingen goed regelt, ben je als zelfstandige zonder personeel vrij als een vogel en wendbaar als een vlieg. 

Bedrijf

Belasting

Hoe is uw uurtarief eigenlijk opgebouwd?

Maar, zoals we al zeggen, dan moeten er wel wat dingen goed geregeld zijn. Hebt u al eens goed nagedacht over de opbouw van uw uurtarief? Misschien zegt u: ik reken 65 euro en daar kom ik prima van rond. Oké, en kunt u daarvan ook apart leggen voor uw oude dag? Bouwt u een buffer op voor vakantiedagen of een onverwachte periode van ziekte? En wanneer u de kosten voor verzekeringen, kantoor en mobiliteit eraftrekt, hoeveel blijft er dan nog precies over?
Een uurtarief is natuurlijk maar één aspect van het zzp-leven, maar wel een belangrijk aspect.

 

Veel zzp-ondernemers conformeren zich op dat vlak aan ‘wat andere zzp’ers’ doen. Maar doet u nu werkelijk precies hetzelfde? Bent u niet gewoon beter? Sneller? Nauwkeuriger? Ligt uw kwaliteitsnorm niet een stuk hoger? Tijssen Accountants wil u graag adviseren over een verantwoorde opbouw van uw uurtarief. En over nog heel veel andere zaken. Het ondernemingsplan, uw administratie, uw jaarrekening, belastingaangifte, controle… In al die ondersteunende en adviserende werkzaamheden lezen wij wie u als zzp’er bent en vertellen we wie u kunt worden.

Bereik ons snel. Laat een bericht achter

Bereik ons snel. Laat een bericht achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen

profile-pic
communicatieregisseurs* meer lezen

‘Een goeie accountant legt je het vuur na aan de schenen’

Jaarwerk? Aangiftes verzorgen? Ja, die dingen moeten allemaal gebeuren, zegt directeur René van Eck van communicatieregisseurs* in Dodewaard. Maar de waarde van Tijssen Accountants steekt voor zijn onderneming toch even een laagje dieper.

profile-pic
Van den Berg Vleesexperts meer lezen

Van eenmanszaak tot moderne BV

Zelf waren ze nooit zo op groei gericht, zegt Hillegonda van den Berg (Financiële Administratie/Kwaliteit) van Van den Berg Vleesexperts. En toch groeide hun bedrijf uit van een eenmanszaak tot een moderne BV met ruim vijftig medewerkers.

profile-pic
Interieurbouw Midden-Nederland meer lezen

Dankzij Exact Online heeft Geurt zijn handen vrij voor het echte werk

Waar Geurt Tijssen van Interieurbouw Midden-Nederland voorheen uren aan het knutselen was in Excel, is hij met dank aan boekhoudprogramma Exact Online tegenwoordig nog geen uur per week kwijt aan z’n administratie. “We besparen hiermee enorm veel tijd.”

profile-pic
J. Meijering Montage meer lezen

Johan heeft direct inzicht in zijn resultaten

Doordat bij elkaar horende inkoop- en verkoopfacturen in Exact Online aan elkaar worden gekoppeld, heeft Johan Meijering altijd snel inzicht in het financieel resultaat van zijn projecten. Dat geeft hem houvast om te sturen.

profile-pic
Izak Mauritz Boomkwekerijen B.V. meer lezen

De overname van A tot Z begeleid

Toen Cees Tijssen plannen ontwikkelde om de laanboomkwekerij van Izak Mauritz over te nemen, kwam al snel Tijssen Accountants in beeld. “Je hebt in dit soort trajecten een sparringpartner nodig.”