We hebben een vacature

Salarisadministrateur
Ondernemers ontzorgen
Doorgroeimogelijkheden
Leergierig
Salaris +10%

Wie zijn wij?

Tijssen Accountants ziet zichzelf als ondernemerscoach. Aan de hand van meetbare resultaten, heldere analyses en strategische begeleiding streven we ernaar dat onze klanten hun succes kunnen blijven vergroten. Daarbij zijn we direct en resultaatgericht. Of het nu gaat om omzetgroei, winstverbetering of operationele efficiëntie, we staan ondernemers met raad en daad bij om hun doelen te verwezenlijken.

Tijssen Accountants begrijpt zijn klanten als geen ander: ook wij zijn ooit ergens begonnen. Varend op nuchtere resultaatanalyse, strategisch inzicht en een fikse portie ondernemerszin zijn we de jaren door flink gegroeid en staan we waar we nu staan.

Wat wij jou bieden

Een dynamische werkomgeving
Het team van Tijssen Accountants is ambitieus én sociaal tegelijk. Zowel voor onze klanten, hoofdzakelijk mkb-ondernemers, als voor elkaar gaan we elke dag tot het uiterste. Op die manier stimuleren we de groei van onze klanten én die van onszelf als team.

Verantwoordelijkheid
Je bent het aanspreekpunt van de klant voor de salarisadministratie. Daarnaast ben je voor de ondernemer de vraagbaak op het gebied van personeelszaken. Denk bijvoorbeeld aan vragen over beloning, ziekteverzuim, cao’s en arbeidsrecht. Binnen deze functie heb je zelfstandige taken, maar werk je ook nauw samen met je collega’s.

Een goed salaris
Bij een uitdagende baan waar veel van je gevraagd wordt hoort een goed salaris. Wij verhogen daarom je huidige salaris met in ieder geval met 10%!

Wat wij verwachten

Een open, kritische en zelfstandige houding
Jij bent voor de mkb-ondernemer op het gebied van salarisadministratie en personeelszaken hun kompas. Op gezette tijden wijs jij de juiste richting aan. Dat vraag van jou openheid, een kritische blik en een zelfstandige houding. 

Communicatieve vaardigheden
Voor jou is communiceren een tweede natuur: je bent makkelijk, vlot en helder in de omgang met mensen in je eigen team én met klanten. Ook ben je in staat duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Je houding is proactief en behulpzaam.

Doorontwikkelen
Het is fijn als je een mbo- of hbo-opleiding hebt afgerond! Maar zit je nog in de studieboeken of overweeg je een studie te gaan volgen? Ook dan komen we graag met je in contact. Want mensen die zich professioneel en persoonlijk willen blijven  ontwikkelen, passen uitstekend binnen ons team.

Durf jij de stap te zetten?

Stuur je cv naar Marcel Meijer via hr@tijssen-accountants.nl of neem direct contact met hem op 0488-483922. Drinken we binnenkort een kopje koffie?

Solliciteren naar deze functie bij Tijssen?