We hebben een vacature

Relatiebeheerder
Ondernemers ontzorgen
Doorgroeimogelijkheden
3 jaar werkervaring
Salaris +10%

Wie zijn wij?

Tijssen Accountants ziet zichzelf als ondernemerscoach. Aan de hand van meetbare resultaten, heldere analyses en strategische begeleiding streven we ernaar dat onze klanten hun succes kunnen blijven vergroten. Daarbij zijn we direct en resultaatgericht. Of het nu gaat om omzetgroei, winstverbetering of operationele efficiëntie, we staan ondernemers met raad en daad bij om hun doelen te verwezenlijken. Tijssen Accountants begrijpt zijn klanten als geen ander: ook wij zijn ooit ergens begonnen. Varend op nuchtere resultaatanalyse, strategisch inzicht en een fikse portie ondernemerszin zijn we de jaren door flink gegroeid en staan we waar we nu staan.

Wat wij jou bieden

Een dynamische werkomgeving
Het team van Tijssen Accountants is ambitieus én sociaal tegelijk. Zowel voor onze klanten, hoofdzakelijk mkb-ondernemers, als voor elkaar gaan we elke dag tot het uiterste. Op die manier stimuleren we de groei van onze klanten én die van onszelf als team.

Verantwoordelijkheid
Intern geef je leiding aan een team van assistent-accountants. Je hebt enerzijds veel zelfstandige taken en werkt anderzijds nauw met je collega’s samen. Extern ben je centraal aanspreekpunt voor je klant: je onderhoudt en verbetert met hem of haar de relatie. Hoe succesvoller deze ondernemer is, hoe harder jij loopt. Je geeft leiding aan een team van assistent-accountants.

Doorgroeimogelijkheden
Je kunt doorgroeien tot partner van de organisatie.

Een goed salaris
Bij een uitdagende baan die veel van je vraagt, hoort een passend honorarium. Wij verhogen daarom je huidige salaris met ten minste 10%!

Wat wij verwachten

Kennis en begeleiding
Onze klant wil door jou worden ontzorgd. Dat betekent dat jij als sparringpartner jouw brede kennis op het vlak van accountancy helemaal ten dienste stelt van jouw klant. Tegelijk begeleid je ook de assistent-accountants in jouw team bij het zich eigen maken van deze kennis.

Maximale inzet
Dienstbaarheid aan de ander is een van onze centrale waarden. Vanuit die waarde zet jij jezelf maximaal in voor je klant. Indien nodig ga je to infinity and beyond.

Communicatieve vaardigheden
Als dé schakel tussen onze organisatie en de klant weet jij cijfers, jaarrekeningen en overige administratieve opdrachten vlekkeloos over te brengen. Je bent daarbij in staat om op hetzelfde niveau als de ondernemer te communiceren.

Vakmanschap
De ondernemer helpen ondernemen: dat is de missie waarvoor jij je iedere dag opnieuw maximaal inzet. Aan de basis van die missie ligt excellente interne samenwerking. Jij weet jouw team blijvend te motiveren om een solide basis bij jou aan te leveren. Vervolgens vertaal jij deze resultaten naar de klant. Het advies dat je daaraan verbindt, komt tot stand op basis van zorgvuldige overwegingen.

Durf jij de stap te zetten?

Stuur je cv naar Marcel Meijer via hr@tijssen-accountants.nl of neem direct contact met hem op 0488-483922. Drinken we binnenkort een kopje koffie?

Solliciteren naar deze functie bij Tijssen?