We hebben een vacature

Junior fiscalist
Ondernemers ontzorgen
Doorgroeimogelijkheden
Leergierig
Salaris +10%

Wie zijn wij?

Tijssen Accountants ziet zichzelf als ondernemerscoach. Aan de hand van meetbare resultaten, heldere analyses en strategische begeleiding streven we ernaar dat onze klanten hun succes kunnen blijven vergroten. Daarbij zijn we direct en resultaatgericht. Of het nu gaat om omzetgroei, winstverbetering of operationele efficiëntie, we staan ondernemers met raad en daad bij om hun doelen te verwezenlijken. Tijssen Accountants begrijpt zijn klanten als geen ander: ook wij zijn ooit ergens begonnen. Varend op nuchtere resultaatanalyse, strategisch inzicht en een fikse portie ondernemerszin zijn we de jaren door flink gegroeid en staan we waar we nu staan.

Wat wij jou bieden

Een dynamische werkomgeving
Het team van Tijssen Accountants is ambitieus én sociaal tegelijk. Zowel voor onze klanten, hoofdzakelijk mkb-ondernemers, als voor elkaar gaan we elke dag tot het uiterste. Op die manier stimuleren we de groei van onze klanten én die van onszelf als team.

Begeleiding en verantwoordelijkheid
Perfect afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelcurve krijg je bij ons steeds meer eigen verantwoordelijkheid. Synchroon met die groei in verantwoordelijkheid stimuleren we ook jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Doorgroeimogelijkheden
Misschien schuilt er wel een bekwame fiscaal adviseur in jou. Een gedreven teamleider. Of een extern belastingadviseur. Hoe dan ook, bij ons ben je ervan verzekerd dat we eruit halen we erin zit!

Een goed salaris
Bij een uitdagende baan die veel van je vraagt, hoort een passend honorarium. Wij verhogen daarom je huidige salaris met ten minste 10%!

Wat wij verwachten

Maximaal resultaat
Jouw focus komt volledig te liggen bij het ontzorgen van de ondernemer op administratief, financieel en fiscaal gebied. Je helpt hem of haar doorlopend de juiste keuzes te maken. Dat betekent dat je gevraagd en ongevraagd jouw adviezen deelt, altijd met maximaal resultaat als oogmerk.

Jezelf blijven ontwikkelen
Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding is een pre. Zit je nog in de studieboeken of overweeg je een studie te gaan volgen? Ook dan komen we graag met je in contact. Want mensen die zich professioneel en persoonlijk willen blijven ontwikkelen, passen uitstekend binnen ons team.

Communicatieve vaardigheid
Voor jou is communiceren een tweede natuur: je bent makkelijk, vlot en helder in de omgang met mensen in je eigen team én met klanten. Ook ben je in staat duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Je houding is proactief, behulpzaam en loyaal.

Durf jij de stap te zetten?

Stuur je cv naar Marcel Meijer via hr@tijssen-accountants.nl of neem direct contact met hem op 0488-483922. Drinken we binnenkort een kopje koffie?

Solliciteren naar deze functie bij Tijssen?