We hebben een vacature

Gastvrouw
Ontvangst met 'n glimlach
Doorgroeimogelijkheden
Leergierig
Salaris +10%

the job
Als hét gezicht van Tijssen Accountants maak je de ontvangst van elke klant tot een aangename ervaring. Daarnaast onderhoud je de website en sociale media.

the opportunities
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden tot teamleider.

the skills
Afgeronde hbo-/mbo-opleiding is een pre, maar niet noodzakelijk.

the offer
+10% bovenop je huidige salaris.

Wij zijn wij?

Tijssen Accountants ziet zichzelf als ondernemerscoach. Aan de hand van meetbare resultaten, heldere analyses en strategische begeleiding streven we ernaar dat onze klanten hun succes kunnen blijven vergroten. Daarbij zijn we direct en resultaatgericht. Of het nu gaat om omzetgroei, winstverbetering of operationele efficiëntie, we staan ondernemers met raad en daad bij om hun doelen te verwezenlijken. Tijssen Accountants begrijpt zijn klanten als geen ander: ook wij zijn ooit ergens begonnen. Varend op nuchtere resultaatanalyse, strategisch inzicht en een fikse portie ondernemerszin zijn we de jaren door flink gegroeid en staan we waar we nu staan.

Wat wij jou bieden

Een dynamische werkomgeving
Het team van Tijssen Accountants is ambitieus én sociaal tegelijk. Zowel voor onze klanten, hoofdzakelijk mkb-ondernemers, als voor elkaar gaan we elke dag tot het uiterste. Op die manier stimuleren we de groei van onze klanten én die van onszelf als team.

Professionele ontvangst
Als het eerste en vaste aanspreekpunt van bezoekers zorg je voor een professionele ontvangst en een adequate opvolging. Daarnaast onderhoud je de website, sociale media en verricht je voorkomende werkzaamheden op het vlak van grafische vormgeving.

Doorgroeimogelijkheden
Je takenpakket bevat allerhande ondersteunende werkzaamheden. Deze taken zullen vanzelf complexer worden. Ook krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Je hebt de mogelijkheid om door te groeien tot teamleider.

Een goed salaris
Bij een uitdagende baan die veel van je vraagt, hoort een passend honorarium. Wij verhogen daarom je huidige salaris met ten minste 10%!

Wat wij verwachten

Welkome houding
Elke dag ontvang je op onze locatie ondernemers. In het eerste contact dat jij legt, geef je een belangrijk visitekaartje af: je vertegenwoordigt de gehele organisatie. Je zorgt er daarom voor dat bezoekers zich welkom en op hun gemak voelen.

Maximale inzet
Je houdt de website, sociale media en diverse andere online platformen up-to-date. Dat doe je op een voortvarende en efficiënte wijze. Daarbij weet je telkens slim in te spelen op nieuwe trends en reageer je snel op verzoeken van klanten en medewerkers. In deze ondersteunende rol faciliteer je collega’s en mede-ondernemers optimaal bij het uitvoeren van hun taken.

Creativiteit en zelfstandigheid
Wij geven je kaders mee waarbinnen jij maximale creatieve ruimte krijgt om Tijssen Accountants voor het voetlicht te brengen. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd.

Durf jij de stap te zetten?

Stuur je cv naar Marcel Meijer m.meijer@tijssen-accontants.nl of neem direct contact met hem op 0488-483922. Drinken we binnenkort een kopje koffie?

Solliciteren naar deze functie bij Tijssen?