We hebben een vacature

Assistent-Accountant
Ondernemers ontzorgen
Doorgroeimogelijkheden
Werkervaring
Salaris +10%

Wie zijn wij?

Tijssen Accountants ziet zichzelf als ondernemerscoach. Aan de hand van meetbare resultaten, heldere analyses en strategische begeleiding streven we ernaar dat onze klanten hun succes kunnen blijven vergroten. Daarbij zijn we direct en resultaatgericht. Of het nu gaat om omzetgroei, winstverbetering of operationele efficiëntie, we staan ondernemers met raad en daad bij om hun doelen te verwezenlijken. Tijssen Accountants begrijpt zijn klanten als geen ander: ook wij zijn ooit ergens begonnen. Varend op nuchtere resultaatanalyse, strategisch inzicht en een fikse portie ondernemerszin zijn we de jaren door flink gegroeid en staan we waar we nu staan.

Wat wij jou bieden

Een dynamische werkomgeving
Het team van Tijssen Accountants is ambitieus én sociaal tegelijk. Zowel voor onze klanten, hoofdzakelijk mkb-ondernemers, als voor elkaar gaan we elke dag tot het uiterste. Op die manier stimuleren we de groei van onze klanten én die van onszelf als team.

Verantwoordelijkheid
Voor jouw eigen klantenpakket verzorg je de financiële administratie. Dat betekent dat je je klanten gevraagd en ongevraagd advies geeft. Altijd met maximaal resultaat als oogmerk.

Persoonlijke ontwikkeling
De wereld van een assistent-accountant is turbulent. Wijzigingen in wet- en regelgeving volgen elkaar in hoog tempo op, terwijl de verwachtingen van je klanten onverminderd hooggespannen zijn. Met specialistische training en opleiding werk je voortdurend aan jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Zo houd jij voor jezelf en je klanten het vizier op de toekomst gericht.

Doorgroeimogelijkheden
Perfect afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelcurve krijg je bij ons steeds meer eigen verantwoordelijkheid. Misschien schuilt er wel een bekwame relatiebeheerder in jou! Of een gedreven teamleider! Hoe dan ook, bij ons ben je ervan verzekerd dat we eruit halen we erin zit!

Een goed salaris
Met deze baan vragen we jouw maximale inzet. Daar zetten we iets passends tegenover: we verhogen jouw huidige salaris met 10 procent!

Wat wij verwachten

Een open, kritische en zelfstandige houding
De meeste van jouw klanten zijn mkb-ondernemer: gedreven mensen met hart voor de zaak. Jij bent op administratief, financieel en fiscaal vlak hun kompas. Op gezette tijden wijs jij de juiste richting aan. Dat vraagt van jou openheid, een kritische blik en een zelfstandige houding.

Maximale inzet
De kern van het ondernemerschap bestaat uit keuzes maken: versnellen, vertragen, links, rechts, rechtdoor... Jij helpt jouw klanten voortdurend bij hun oordeelvorming: je voorziet ze gevraagd en ongevraagd van de juiste input, zodat zij telkens de beste keuze kunnen maken. Dat vraagt van jou een maximale inzet.

Communicatieve vaardigheden
Voor jou is communiceren een tweede natuur: je bent makkelijk, duidelijk en helder in de omgang met mensen in je eigen team én met klanten. Je vindt het leuk om met anderen in contact te zijn en straalt dit ook uit. Dat vraagt van jou een behulpzame, loyale en proactieve houding.

Vakmanschap
Jij ziet het als jouw persoonlijke uitdaging om de ondernemer te helpen ondernemen. Daarom zorg je ervoor dat zijn basis altijd op orde is. De financiële administratie is te allen tijde compleet en foutloos. Dat vraagt van jou toegewijd vakmanschap. Om deze kwaliteit te leveren, vragen wij om minimaal drie jaar relevante werkervaring.

Opleiding
Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding geldt in deze functie als een pre, maar minstens zo belangrijk vinden wij ambitie, betrokkenheid, doorzettingsvermogen en loyaliteit. Studeer je nog of overweeg je een opleiding in de accountancy te gaan volgen? Voel je dan ook meer dan welkom om te solliciteren!

Durf jij de stap te zetten?

Stuur je cv naar Marcel Meijer via hr@tijssen-accountants.nl of neem direct contact met hem op 0488-483922. Drinken we binnenkort een kopje koffie?

Solliciteren naar deze functie bij Tijssen?