Over Tijssen

 • Hoe het begon

  Op maandag 2 februari 2004 legt Evert Tijssen in een garage in Achterberg de basis voor het gelijknamige accountantsbureau: Tijssen Accountants. Voorheen 10 jaar werkzaam geweest in de accountancy en kent hij hier ook talrijke goede relaties.

 • Meerdere functies tegelijk

  Ruim een jaar lang is oprichter Evert Tijssen secretaresse, manager en accountant ineen. Dat verandert nu de eerste personeelsleden toetreden.

 • De ene stap naar de andere

  Tijssen Accountants steekt de Rijn over en vestigt zich in de Betuwe. Kesteren is de nieuwe standplaats aan de Industrieweg 6. In dit pand is Evert en zijn vijf medewerkers drie jaar werkzaam geweest. Het werd tijd voor iets nieuws!

 • Tijd voor een grote verbouwing

  Door continue groei van klant- en personeelsbestand verbouwt Tijssen Accountants grondig. In 2011 betrekt het team in Kesteren een nieuw, ruim en modern kantoorpand. Op 25 november 2011 wordt het nieuw pand geopend.

 • Een bloeiend en groeiend TijssenTeam

  De harde inzet van de het personeel van Tijssen Accountants wordt dikwijls beloond. Een dag genieten in winterse sferen bij IceKart Rucpen. Met sportieve en uitdagende activiteiten is het een fantastisch personeelsfeest geworden!

Bereik ons snel. Laat een bericht achter

Bereik ons snel. Laat een bericht achter

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen

profile-pic
communicatieregisseurs* meer lezen

‘Een goeie accountant legt je het vuur na aan de schenen’

Jaarwerk? Aangiftes verzorgen? Ja, die dingen moeten allemaal gebeuren, zegt directeur René van Eck van communicatieregisseurs* in Dodewaard. Maar de waarde van Tijssen Accountants steekt voor zijn onderneming toch even een laagje dieper.

profile-pic
Van den Berg Vleesexperts meer lezen

Van eenmanszaak tot moderne BV

Zelf waren ze nooit zo op groei gericht, zegt Hillegonda van den Berg (Financiële Administratie/Kwaliteit) van Van den Berg Vleesexperts. En toch groeide hun bedrijf uit van een eenmanszaak tot een moderne BV met ruim vijftig medewerkers.

profile-pic
Interieurbouw Midden-Nederland meer lezen

Dankzij Exact Online heeft Geurt zijn handen vrij voor het echte werk

Waar Geurt Tijssen van Interieurbouw Midden-Nederland voorheen uren aan het knutselen was in Excel, is hij met dank aan boekhoudprogramma Exact Online tegenwoordig nog geen uur per week kwijt aan z’n administratie. “We besparen hiermee enorm veel tijd.”

profile-pic
J. Meijering Montage meer lezen

Johan heeft direct inzicht in zijn resultaten

Doordat bij elkaar horende inkoop- en verkoopfacturen in Exact Online aan elkaar worden gekoppeld, heeft Johan Meijering altijd snel inzicht in het financieel resultaat van zijn projecten. Dat geeft hem houvast om te sturen.

profile-pic
Izak Mauritz Boomkwekerijen B.V. meer lezen

De overname van A tot Z begeleid

Toen Cees Tijssen plannen ontwikkelde om de laanboomkwekerij van Izak Mauritz over te nemen, kwam al snel Tijssen Accountants in beeld. “Je hebt in dit soort trajecten een sparringpartner nodig.”