Salarisadministratie

Over de salarisadministratie van uw bedrijf hebt u als mkb-ondernemer waarschijnlijk deze mening:
zorg dat het voor elkaar komt en regel dat ik er zo min mogelijk werk aan heb.

De salarisadministratie

Als mkb-ondernemer wilt u dat uw medewerkers elke maand op tijd hun salarisstrook ontvangen. En ja, die moet foutloos zijn. Is dat ingewikkeld? Voor ons niet, het is ons werk. Voor u mogelijk wel, want er zijn nog zoveel andere zaken die om uw aandacht vragen.

Uitbesteding van de salarisadministratie is dan ook voor veel mkb-ondernemers een uitkomst. Op basis van uw input kan Tijssen Accountants ook voor uw bedrijf de gehele salarisadministratie uit handen nemen. Via een handige tool geeft u alle gewerkte uren, dagen en overuren van uw personeel aan ons door. De gegevens worden door ons zorgvuldig en accuraat in een salarispakket verwerkt.

 

We zorgen voor een maandelijkse salarisstrook en brengen de loonstrook in overeenstemming met brancheregelingen en wet- en regelgeving. De salarisstrook die Tijssen Accountants maakt, biedt een mooie weergave van de manier waarop wij al onze werkzaamheden verrichten. Er staat geen letter te veel op, geen woord te weinig. U vindt er geen ingewikkelde tabellen en onbegrijpelijke afkortingen; hij is overzichtelijk, helder en eenvoudig. Daarnaast doen we ook de aangifte loonheffingen, verzorgen we meldingen bij pensioenfondsen, regelen we dat ook andere eventuele afdrachten bij de juiste fondsen terechtkomen en nemen we u op die manier het hele vraagstuk van salarisadministratie uit handen. Kunt u zich blijven focussen op úw kerntaken.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-23

De klant vertelt

'Nmbrs ondersteunt mij bij de dagelijkse HR taken, waardoor ik me kan focussen op wat écht belangrijk is: het optimaal inzetten van mijn bestaande en nieuwe werknemers.'

 

Uw specialist inNmbrs

Een internationaal HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle dagelijkse HR taken. Uw medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal, het verborgen goud in uw onderneming. Betrek ze bij uw organisatie en geef ze altijd en overal toegang tot belangrijke HR informatie. Nmbrs biedt de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op de bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is. Uw medewerkers kunnen inloggen in hun eigen omgeving, zodat zij altijd inzicht hebben in hun loonstroken en deze kunnen downloaden.