P&O / HR

Om uw medewerkers een gezonde en veilige plek in uw bedrijf te kunnen bieden, moet u als mkb-ondernemer een paar dingen heel goed regelen. Alle vraagstukken op het vlak van P&O en HR kunt u bij Tijssen Accountants neerleggen.

Het verborgen goud

Medewerkers zijn het verborgen goud van uw bedrijf. Zonder hen komt u zelfs niet in de buurt van uw doelstellingen. Het is daarom belangrijk dat u goed voor uw medewerkers zorgt. Behalve een vitale werkomgeving en een prettige sfeer zijn er ook de meer technische aspecten. Denk daarbij aan allerhande zaken op het vlak van P&O en HR: de beloningsstructuur van uw medewerkers, het beloningshuis, de cao. Maar ook: welke verzekeringen sluit u af voor medewerkers die ziek worden? Hoe beoordeelt u de kwaliteit van een ziekteverzuimverzekering? Wat wilt u op het vlak van arbo zelf doen, en wat wilt u uitbesteden? Wie doet de ziekmelding bij welke instanties?

 

Wie wordt de casemanager in het re-integratietraject van uw terugkerende medewerker? Hoe gaat een ontslag in z’n werk? Hoe leg je de procedure vast en hoe vraag je een ontslagvergunning aan? Kunt u een subsidie krijgen voor een medewerker die zijn trekkerrijbewijs gaat halen? Hoe bepaalt u de hoogte van het loon van de directeur?

Er zijn zo ontelbaar veel vragen die er binnen uw bedrijf op het vlak van personeel en organisatie kunnen spelen dat u als mkb-ondernemer door de bomen het bos niet meer ziet. Tijssen Accountants helpt u graag het zicht behouden, zowel op de bomen als op het bos.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-23

De klant vertelt

'Nmbrs ondersteunt mij bij de dagelijkse HR taken, waardoor ik me kan focussen op wat écht belangrijk is: het optimaal inzetten van mijn bestaande en nieuwe werknemers.'

 

Uw specialist inNmbrs

Een internationaal HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle dagelijkse HR taken. Uw medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal, het verborgen goud in uw onderneming. Betrek ze bij uw organisatie en geef ze altijd en overal toegang tot belangrijke HR informatie. Nmbrs biedt de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op de bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is. Uw medewerkers kunnen inloggen in hun eigen omgeving, zodat zij altijd inzicht hebben in hun loonstroken en deze kunnen downloaden.