Juridisch advies

Als ondernemer dient u al voor aanvang van uw activiteiten goed na te denken over uw juridische positie. En u dient er vanaf dan nooit meer mee op te houden. Dat is best ingewikkeld, en daarom is het verstandig bij tijden juridisch advies in te winnen.

Tijd voor juridisch advies?

Voldoen uw arbeidscontracten? Hebt u uw leveringsvoorwaarden goed opgesteld? Maakt u gebruik van de juiste opdrachtbevestiging? Deugt uw VOF-akte? Voldoet uw overnamecontract? Het is maar een greep uit de honderden vragen op het vlak van juridisch advies die u zichzelf als ondernemer kunt en vooral ook móét stellen. De mate waarin u uw juridische positie als mkb-ondernemer hebt veilig gesteld, bepaalt voor een belangrijk deel hoe kansrijk u bent wanneer er tegenvallers, ongevallen of geschillen optreden.
Een algemeen juridisch grondbeginsel wil dat u de belangrijkste basis legt vóórdat u een onderneming begint.

 

Ons advies luidt dan ook: het is van belang uw wederzijdse belangen en verplichtingen correct en omvattend vast te leggen, zeker wanneer u in een samenwerkingsverband stapt. Zoals: hoelang betaalt u uw medevennoot bij ziekte door? Of: uw vennoot gaat scheiden, wat nu? Samen met een juridisch specialist van Tijssen Accountants lopen we alle risico’s en mogelijke obstakels door. We leggen in contracten, voorwaarden, bevestigingen en aktes vast wat u wilt veilig stellen. Vroeg of laat zult u ze nodig hebben. En dan bent u maar wát blij dat we er toen zo overdreven nauwkeurig naar gekeken hebben.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!