Jaarrekening

Een jaarrekening is niets meer en niets minder dan een financiële vastlegging van het afgelopen jaar. Toch is het een heel belangrijk basisdocument.

Een belangrijk basisdocument

Op de jaarrekening vindt u alle belangrijke financiële gegevens van wat er het afgelopen jaar binnen uw onderneming heeft plaatsgevonden. Het document geeft inzicht in uw balans, in uw bezittingen en schulden, uw winst- en verliesrekening, het bedrijfsresultaat en noem maar op. Zolang die begrippen op papier staan, zeggen ze alleen niet zoveel.
Tijssen Accountants brengt ze daarom graag tot leven. We zetten de cijfers voor u op een groot scherm en gaan stap voor stap door de jaarrekening heen. Met dit financieel document als uitgangspunt gaan we de cijfers vervolgens spiegelen aan uw doelstellingen. Komen die met elkaar overeen?

 

We tonen u de jaarrekening op een groot scherm en lopen stap voor stap door uw prestaties heen. Waar staat u nu? Wat kan beter? En hoe gaan we dat doen? Hoe kunt u uw balans beïnvloeden zodat u een lagere rente gaat betalen? Wat is uw bedrijfsresultaat en hoe kunnen we dat verhogen? Hoe heeft het vermogen zich ontwikkeld? Bent u sterker of zwakker geworden? Hoe is uw winst ten opzichte van het voorgaande jaar? En wat verwacht u van het komende jaar? Alle belangrijke vragen worden gesteld. Én beantwoord. Zo brengen we uw jaarrekening tot leven.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!