Fiscaal advies

Vanzelfsprekend zien de fiscaal specialisten van Tijssen Accountants het als een sport de belastingdruk
op uw onderneming zo laag mogelijk te houden. Maar fiscaal advies is net even meer dan dat.

Belastingdruk op uw onderneming

De wereld van belastingen is een interessant en dynamisch domein. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Ondertussen is een deel van de wetten en regels altijd voor interpretatie vatbaar. Dat wil zeggen: per ondernemer, per situatie, per geval kan een wet anders moeten worden uitgelegd en toegepast. Deze eigenschap maakt de toegevoegde waarde van fiscaal advies dan ook groot.
De fiscaal specialisten van Tijssen Accountants volgen de ontwikkelingen via vakliteratuur op de voet. Op die manier zijn ze altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Dat is voor een gedegen advies ook onontbeerlijk; nieuwe wetten en regels volgen elkaar soms in hoog tempo op.

 

Gewapend met deze kennis en expertise bekijken we graag waar we voor u, binnen de grenzen van de wet, maximaal voordeel kunnen behalen. Maar uiteraard beantwoordt ons advies ook al uw vragen zonder het directe oogmerk van profijt. Bijvoorbeeld welke btw-regels gelden voor levering aan het buitenland. Hoe u een schenking van uw ouders fiscaal verwerkt. Welke fiscale verschillen er zijn tussen een eenmanszaak en een BV. En ja, natuurlijk ook hoe u zo min mogelijk loonheffing betaalt. We zijn immers geen liefdadigheidsbeweging in dienst van de fiscus.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!