Financiële administratie

De complete vastlegging van wat er dagelijks binnen uw bedrijf gebeurt,
noemen we de financiële administratie.

Advies voor de startende ondernemer

De bonnetjes van kleine aankopen, facturen van grotere aankopen, het verwerken van bankafschriften, het inboeken en verwerken van verkoopfacturen, het administreren van betalingen en creditnota’s: het totaalpakket van deze dagelijkse registratie is uw financiële administratie. Als u die goed hebt uitgevoerd, krijgt u aan het eind van de dag uw saldo te zien. Wij werken daartoe met online administratie- en boekhoudpakket Exact Online.
Een adequate financiële administratie is de dragende kracht onder uw bedrijf. U doet er dan ook verstandig aan te zorgen dat u altijd up-to-date bent.

 

Wanneer u ons een prangende vraag stelt over de financiële situatie van uw onderneming, kunnen we het antwoord immers altijd met de meest actuele informatie onderbouwen.
Sommige mkb-ondernemers kiezen ervoor hun administratie en boekhouding zelf te doen, anderen besteden die uit bij Tijssen Accountants. En daar tussenin zijn natuurlijk nog heel veel smaken verkrijgbaar. U wilt bijvoorbeeld de BTW-aangiftes zelf verzorgen, maar de jaarrekening door ons laten uitvoeren. In overleg is alles mogelijk. Als u maar dagelijks zicht houdt op uw financiële huishouding. Want alleen op actuele cijfers kunt u sturen.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!