Boekhouding

Om te zorgen voor de juiste financiële output, dient u als mkb-ondernemer voortdurend te zorgen voor de juiste financiële input. Wie zijn boekhouding goed verzorgt, weet altijd hoe de zaken ervoor staan.

Boekhouden is niets anders dan sturen

Het midden- en kleinbedrijf is in Nederland goed voor meer dan de helft van de landelijke bedrijfsomzet. Dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dit gegeven kan meten, is in hoge mate te danken aan het feit dat ondernemers een boekhouding voeren. Nu is dat natuurlijk niet het uiteindelijke doel van een boekhouding – die voert u vooral voor zichzelf – maar het geeft tegelijk wel het belang van een accuraat overzicht van uw financiële huishouding aan.

Als mkb’er hebt u wat de boekhouding betreft twee smaken: u doet het zelf óf u besteedt het uit. Tijssen Accountants biedt u naast die twee opties nog een tussenoplossing:

 

professionele ondersteuning bij uw eigen boekhouding. Voor welke variant u ook kiest, het gaat erom dat de output deugt. Daartoe zult u als mkb-ondernemer wekelijks zo niet dagelijks uw financiële input moeten (laten) organiseren. Denk aan het administreren van bonnen en facturen, het verwerken van bankafschriften, het inboeken en verwerken van verkoopfacturen en het administreren van betalingen en creditnota’s. Wij werken sinds jaar en dag met boekhoudprogramma Exact Online. Dit programma biedt u voortdurend inzicht in uw lopende financiële huishouding. Dat levert u belangrijke informatie op. Informatie waarop u kunt sturen.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!