Belastingaangiften

Belastingaangiften zijn er in veel verschijningen. De voor u als mkb-ondernemer meest in het oog springende belastingaangiften zijn de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffing bij personeel, schenkbelasting en erfbelasting.

Hoeveel belasting bespaart u?

De kernvraag die vanuit het ondernemershart opwelt als het om belasting gaat, is altijd weer: hoe kan ik besparen? Dat is een eerlijke, zinvolle en van ondernemingszin getuigende vraag. Maar er is ook een omgekeerde logica: hoe meer belasting u moet betalen, hoe beter uw bedrijf heeft gepresteerd. In die zin kan een hoge aanslag óók van goed ondernemerschap getuigen.
Natuurlijk zorgen de belastingspecialisten van Tijssen Accountants ervoor dat u geen cent te veel belasting betaalt. Maar, zo kunnen wij niet genoeg benadrukken, wij opereren met het wetboek in de hand.

 

Dat betekent dat we, in het geval van interpreteerbare wetgeving, altijd zoeken naar pleitbare standpunten. Bij twijfelgevallen rondom belastingaangiften raadplegen onze specialisten de jurisprudentie en vindt er eventueel overleg met vakgenoten plaats. En op dat koord proberen we telkens zo goed mogelijk te balanceren: enerzijds behartigen we optimaal uw belangen, anderzijds zoeken we altijd binnen de ethische grenzen te opereren. Al uw belastingaangiften – of dat nu de inkomstenbelasting, de omzetbelasting of de vennootschapsbelasting is – leggen we langs deze twee meetlatten. The best of both worlds, wordt dat ook wel genoemd.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!