Bedrijfsfinanciering

Als u bij een financiële instelling voor een bedrijfsfinanciering aanklopt, gaat het in essentie over drie dingen:
de vent, de tent en de cent.

De vent, de tent en de cent

Die vent (m/v), dat bent u natuurlijk. Wie bent u? Waar liggen uw ondernemerskwaliteiten? Wat zijn uw sterke eigenschappen? De tent, hoe kan het anders, is uw onderneming. Wat is het voor bedrijf? Wat is zijn waarde? Hoe staat het bekend? Waar onderscheidt het zich in? Welke winst wordt er gegenereerd?
En dan komt de hamvraag: hoeveel geld hebt u aan bedrijfsfinanciering nodig en hoe gaat u het terugbetalen? Jawel, dat is de cent.
Uw bedrijfsfinanciering in drie overzichtelijke stukken. Natuurlijk is het in het echt allemaal wat gecompliceerder. Daarom helpt Tijssen Accountants u graag van uw bedrijfsfinanciering een succesvol traject te maken.

 

Eerst spreken we uw wensen door. Wat wilt u precies? Een nieuw bedrijf starten? Een bedrijf overnemen? Investeren in uw huidige onderneming? En waarom? Hoe haalbaar zijn uw plannen? Welk soort financiering past hierbij? Wat hebt u nodig? We stellen alle vragen waarop uw potentiële financier straks een antwoord wil. Uw financieringsaanvraag wordt vervolgens door ons in een presentatie vormgegeven die we aan de financieringsinstelling tonen. Daarmee bieden we haar een goed onderbouwd verhaal dat zekerheid geeft. Krijgt u groen licht? Dan is er in ieder geval al één instelling die in uw plan gelooft. Dat biedt kansen!

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!