Bedrijfsadvies

Als ondernemer kent u vier verschillende levensfasen: de start, de uitbouw, de consolidatie en de afronding.
Net als in het echte leven komt elke periode met zijn eigen uitdagingen. Met het bedrijfsadvies dat Tijssen Accountants u biedt gaan we elke uitdaging samen te lijf.

Advies voor de startende ondernemer

In de startfase van uw onderneming zoekt u vooral meer klanten. Daarom bent u bereid veel verplichtingen aan te gaan, geld te lenen, een groot budget voor marketing in te ruimen. De hele wereld moet immers weten dat u bestaat. Daarna volgt de uitbouwfase: u gooit er nog een schepje bovenop, de cirkel moet wijder en wijder. Vervolgens is er de consolidatiefase: u zoekt evenwicht, gaat schulden aflossen en zoekt ondertussen naar manieren om de winst verder op te stuwen. Want jawel, de afrondingsfase is in zicht: u wilt uw bedrijf verkopen of overdragen. Hoeveel geld wilt u daarmee straks ophalen? Ondertussen borrelt het bij u van de vragen. Over personeel, belastingen, groei, overname, ondernemingsvormen, subsidies, wetgeving, en noem maar op.

 

Maar die vragen staan nooit op zichzelf, weten wij. Ze passen in het grote plaatje: u wilt een doel bereiken en de vele wegen die daarnaartoe leiden zijn bezaaid met hobbels en valkuilen. Tijssen Accountants streeft er met zijn bedrijfsadvies naar u veilig om obstakels heen te sturen en zo telkens opnieuw de horizon van uw droom dichterbij te halen. Met ons bedrijfsadvies willen we u inzicht geven in uw prestaties. Dat doen we door continu te spiegelen en vragen te stellen. Ons bedrijfsadvies is feitelijk één grote zoektocht naar uw diepste beweegredenen voor het ondernemerschap. Want alleen als we die in het zicht houden, blijft u alle levensfasen in balans.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!