Bedrijf starten

De kogel is door de kerk: u gaat een bedrijf starten. Dat is een spannend, maar vooral geweldig leuk avontuur.
Tijssen Accountants reist graag met u mee.

Een bedrijf gestart als MKB-ondernemer?

Is een nieuw bedrijf starten moeilijk? Ja en nee. Ja, want een bedrijf starten betekent dat u een zone van zekerheid verlaat en zichzelf vervolgens in de toekomst werpt die een groot vraagteken is. Nee, want een bedrijf starten betekent ook dat u zichzelf een doel hebt gesteld en bereid bent heel ver te gaan om dat te behalen. Tussen ‘ja’ en ‘nee’ ligt een schemergebied waar u zich als ondernemer vaak zult gaan ophouden. Het gebied van de keuze. A of B. Ja of nee. Links of rechts. Ondernemen is keuzes maken. U zult talloze keren moeten kiezen. Elk keuzemoment stelt u in de gelegenheid zich dichter naar uw zakelijk of persoonlijk doel te bewegen.
Het is voor ons altijd weer fantastisch om te horen over de dromen,

 

de vergezichten, de doelstellingen en de missies van startende ondernemers. Ondertussen luisteren wij tussen de regels door naar wat u nodig hebt om bij die stip aan de horizon te geraken. U zult natuurlijk een degelijke administratie nodig hebben, een boekhoudpakket. U zult zichzelf op de hoogte moeten brengen van de verplichtingen die u als werkgever hebt, welke fiscale regelgeving op uw bedrijf van toepassing is, enzovoort, enzovoort.
U leest het goed: we willen u er niet mee vermoeien. Zolang u blijft jagen naar de horizon van uw droom, zetten wij alle zeilen bij om u administratief, financieel, fiscaal en juridisch de juiste richting op te koersen.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-26

De klant vertelt

'Door het gebruik van Exact Online heb ik 24/7 inzicht in mijn financiële cijfers. Daarnaast is het efficiënt en snel werken. Zo houd ik meer tijd over voor mijn echte core business: ondernemen.'

Uw specialist in

 

Exact Online

Van cijferhelden, voor cijferhelden. Exact maakt software die uw cijfers waarde geeft. Daardoor neemt u de beste zakelijke beslissing. Exact Online is dé Cloud oplossing voor MKB-ers die hun administratie online willen voeren. Kies voor de vrijheid van overal en altijd kunnen werken. U kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, Tablet of Smartphone. Onze professionals richten uw administratie optimaal in en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties. Zo bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!