Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is voortdurend in beweging. Omdat u als mkb-ondernemer geen tijd hebt het wetboek door te spitten en de laatste jurisprudentie te lezen, nemen de arbeidsrechtdeskundigen van Tijssen Accountants die taak graag van u over.

Personeel vraagt zorg en aandacht

U hebt het vast weleens iemand horen zeggen: ‘We wensen u veel personeel.’ Het heeft bijna de status van een spreekwoord gekregen. De betekenis ervan is ongeveer: We wensen u veel zorgen toe. In zoverre klopt de uitspraak dat personeel veel zorg en aandacht vraagt. Maar wie de zaken goed op orde heeft, zal ontdekken dat met goede preventieve maatregelen de eigenlijke betekenis van het ‘spreekwoord’ vervolgens helemaal niet opgaat.
De fundering onder goede zorg voor het personeel is het arbeidsrecht. Allerlei zaken rondom het aannemen of afscheid nemen van personeel is vastgelegd in wet- en regelgeving. Nu begrijpen wij het als geen ander dat u geen tijd en zin hebt om zich vast te bijten in de telkens veranderende jurisprudentie van het arbeidsrecht.

 

Het Nederlandse arbeidsrecht is een complex geheel van wetten en regels rondom zaken als arbeidsovereenkomsten, individueel en collectief ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden, de cao, overnames en fusies, ziekte en re-integratie, medezeggenschap en de nieuwe wet AVG. Onze specialisten arbeidsrecht houden de veranderingen continu in de gaten en zijn daarom in staat voor u en uw onderneming de vigerende wetten en regels toe te passen. Op die manier hoeft u maar met één wet te rekenen: bij vragen, neem contact op met Tijssen Accountants.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Tijssen accountants-23

De klant vertelt

'Nmbrs ondersteunt mij bij de dagelijkse HR taken, waardoor ik me kan focussen op wat écht belangrijk is: het optimaal inzetten van mijn bestaande en nieuwe werknemers.'

 

Uw specialist in

 

Nmbrs

Een internationaal HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle dagelijkse HR taken. Uw medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal, het verborgen goud in uw onderneming. Betrek ze bij uw organisatie en geef ze altijd en overal toegang tot belangrijke HR informatie. Nmbrs biedt de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op de bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is. Uw medewerkers kunnen inloggen in hun eigen omgeving, zodat zij altijd inzicht hebben in hun loonstroken en deze kunnen downloaden.