MKB

Als mkb-ondernemer wordt u geacht een duizendpoot te zijn. Uw mkb-bedrijf heeft werknemers, een pand, een winst- en verliesrekening, leaseauto’s, leveranciers, klanten, een koffiemachine, dakgoten en wat al niet meer. Alles moet blijven draaien, lopen, leveren, kloppen, werken, onderhouden worden. En onderaan de streep moet er dan aan het eind van het jaar een positief resultaat overblijven.

Advies & Kennis

Personeel

Accountancy

Fiscaal & Juridisch

Ook een duizendpoot heeft richting nodig

Een werknemer wordt ziek, wat nu? De sales-afdeling kampt al drie dagen met WiFi-problemen. Een vertegenwoordiger is door noodweer gestrand in Turijn en komt twee dagen later terug dan gepland, waardoor hij een belangrijke meeting mist. Het huurcontract loopt over twee jaar af: bijtekenen voor vijf jaar, of toch die bouwplannen eindelijk maar eens gaan uitvoeren? Een grote leverancier is failliet; alle bestellingen tot een week geleden worden per direct geannuleerd. De schoonmaakploeg is al een tijdje niet verschenen. Een grote klant heeft zijn bestelling een maand eerder nodig dan aanvankelijk overeengekomen. De koffiemachine is aan vervanging toe. Het archief moet gedigitaliseerd worden.

 

Dwars door al deze en nog duizenden andere vragen, problemen en kansen heen loopt voor u als mkb-ondernemer een rode draad. Want bij alle afwegingen en beslissingen die u maakt stelt u zichzelf de vraag: Wat levert het op? Wat doet dit met de omzet? Met de winst? Vaak is daar niet een-twee-drie een antwoord op. Tijssen Accountants kijkt graag over uw schouder mee. We komen met tips en adviezen voor uw mkb-bedrijf. Met concrete oplossingen. Met cijfers. Met resultaten. Met suggesties om op basis van die cijfers en resultaten het komende jaar uw mkb-onderneming bij te sturen. Ook een duizendpoot heeft richting nodig, moet u maar denken.

Bereik ons snel. Laat een bericht achter

Bereik ons snel. Laat een bericht achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen

profile-pic
communicatieregisseurs* meer lezen

‘Een goeie accountant legt je het vuur na aan de schenen’

Jaarwerk? Aangiftes verzorgen? Ja, die dingen moeten allemaal gebeuren, zegt directeur René van Eck van communicatieregisseurs* in Dodewaard. Maar de waarde van Tijssen Accountants steekt voor zijn onderneming toch even een laagje dieper.

profile-pic
Van den Berg Vleesexperts meer lezen

Van eenmanszaak tot moderne BV

Zelf waren ze nooit zo op groei gericht, zegt Hillegonda van den Berg (Financiële Administratie/Kwaliteit) van Van den Berg Vleesexperts. En toch groeide hun bedrijf uit van een eenmanszaak tot een moderne BV met ruim vijftig medewerkers.

profile-pic
Interieurbouw Midden-Nederland meer lezen

Dankzij Exact Online heeft Geurt zijn handen vrij voor het echte werk

Waar Geurt Tijssen van Interieurbouw Midden-Nederland voorheen uren aan het knutselen was in Excel, is hij met dank aan boekhoudprogramma Exact Online tegenwoordig nog geen uur per week kwijt aan z’n administratie. “We besparen hiermee enorm veel tijd.”

profile-pic
J. Meijering Montage meer lezen

Johan heeft direct inzicht in zijn resultaten

Doordat bij elkaar horende inkoop- en verkoopfacturen in Exact Online aan elkaar worden gekoppeld, heeft Johan Meijering altijd snel inzicht in het financieel resultaat van zijn projecten. Dat geeft hem houvast om te sturen.

profile-pic
Izak Mauritz Boomkwekerijen B.V. meer lezen

De overname van A tot Z begeleid

Toen Cees Tijssen plannen ontwikkelde om de laanboomkwekerij van Izak Mauritz over te nemen, kwam al snel Tijssen Accountants in beeld. “Je hebt in dit soort trajecten een sparringpartner nodig.”