Missie & Visie

Ondernemers stellen ons drie vragen. Eén: Hoe doe ik het? Twee: Wat kan beter? En drie: Hoe doe ik dat dan?
Het is de missie van Tijssen Accountants in Kesteren om met u de oversteek naar antwoorden te maken.

TijssensAccountant(1van19)
Tijssen accountants-26
Foto-1

Het coachen van ondernemers

Wat is uw droom voor komend jaar? Omzetstijging? Winstmaximalisatie? Minder werken tegen betere rendementen? Wie onderneemt, die stelt zichzelf een doel. Hij ambieert, hij fantaseert en mijmert, totdat hij weet: dít moet ik doen. Hij kiest. En hij geeft zich er helemaal voor.
Nadat de eerste successen zijn behaald, blikt u met ons terug. En u vraagt ons: ‘Hoe heb ik het gedaan?’ Wij leggen u de cijfers voor. Ernaast leggen we uw doelstelling.

 

We spiegelen. Met eenvoudige woorden en tot de verbeelding sprekende vergelijkingen leggen we uit hoe u het gedaan hebt. Bijvoorbeeld: Het aantal verkochte producten is verdubbeld, het netto resultaat licht gestegen, de kosten per product zijn toegenomen. ‘Het gaat goed’, zeggen wij dan, ‘maar het kan op punten absoluut beter.’ U wilt natuurlijk weten hoe. Samen zoeken we naar de zwakke plekken, naar de verbeterpotentie. We lichten ten slotte toe op welke manier u de komende tijd kunt bijsturen. Opnieuw in eenvoudige bewoordingen.

Bereik ons snel. Laat een bericht achter

Bereik ons snel. Laat een bericht achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen

profile-pic
communicatieregisseurs* meer lezen

‘Een goeie accountant legt je het vuur na aan de schenen’

Jaarwerk? Aangiftes verzorgen? Ja, die dingen moeten allemaal gebeuren, zegt directeur René van Eck van communicatieregisseurs* in Dodewaard. Maar de waarde van Tijssen Accountants steekt voor zijn onderneming toch even een laagje dieper.

profile-pic
Van den Berg Vleesexperts meer lezen

Van eenmanszaak tot moderne BV

Zelf waren ze nooit zo op groei gericht, zegt Hillegonda van den Berg (Financiële Administratie/Kwaliteit) van Van den Berg Vleesexperts. En toch groeide hun bedrijf uit van een eenmanszaak tot een moderne BV met ruim vijftig medewerkers.

profile-pic
Interieurbouw Midden-Nederland meer lezen

Dankzij Exact Online heeft Geurt zijn handen vrij voor het echte werk

Waar Geurt Tijssen van Interieurbouw Midden-Nederland voorheen uren aan het knutselen was in Excel, is hij met dank aan boekhoudprogramma Exact Online tegenwoordig nog geen uur per week kwijt aan z’n administratie. “We besparen hiermee enorm veel tijd.”

profile-pic
J. Meijering Montage meer lezen

Johan heeft direct inzicht in zijn resultaten

Doordat bij elkaar horende inkoop- en verkoopfacturen in Exact Online aan elkaar worden gekoppeld, heeft Johan Meijering altijd snel inzicht in het financieel resultaat van zijn projecten. Dat geeft hem houvast om te sturen.

profile-pic
Izak Mauritz Boomkwekerijen B.V. meer lezen

De overname van A tot Z begeleid

Toen Cees Tijssen plannen ontwikkelde om de laanboomkwekerij van Izak Mauritz over te nemen, kwam al snel Tijssen Accountants in beeld. “Je hebt in dit soort trajecten een sparringpartner nodig.”