Klantsessie Exact Online

Wilt u ook het maximale halen uit Exact Online? Voor uw onderneming alle administratieve en boekhoudkundige features benutten? Stap in bij onze klantsessie op donderdag 1 oktober 2020 om 19.30 uur en ontdek de mogelijkheden die Exact Online specifiek voor uw bedrijf in petto heeft.  

Word slimmer met Exact Online

Al jarenlang werkt Tijssen Accountants met de software van Exact Online. Dat doen wij omdat Exact Online volgens ons de meest gebruiksvriendelijke en slimme cloudoplossing is voor het midden- en kleinbedrijf. Een kloppende en actuele administratie bijhouden is met de modules van Exact Online eenvoudig én efficiënt. Bovendien biedt de software u in een handomdraai de belangrijkste financiële gegevens op basis waarvan u relevante beslissingen kunt nemen.
Als ondernemer wilt u als het goed is altijd méér. Meer omzet bijvoorbeeld. Een efficiëntere productie. Meer werknemers. Een groter pand. Exact Online kan u daarbij helpen. De software biedt namelijk tal van handige en inzichtgevende tools, die u laten zien wat nodig is om uw doelen te bereiken.

Maar… Welke tools zijn dat dan? En op welke manier kunt u die inzetten om uw resultaten te verbeteren? Precies daarover gaat het in de klantsessies van Tijssen Accountants. We leren u eerst de basale functies van Exact Online, zowel online als in de apps voor smartphone en tablet. Vervolgens bekijken we hoe u de software specifiek voor uw eigen bedrijf zo slim mogelijk kunt inzetten.
Aan het einde van onze klantsessie hebt u een duidelijk overzicht van de administratieve en boekhoudkundige functionaliteiten die Exact Online biedt, kunt u zelf de basale werkzaamheden verrichten, én weet u de mogelijkheden te benutten die er specifiek voor uw onderneming zijn om nóg slimmer en efficiënter op uw cijfers te sturen.

Een veilige klantsessie
Tijdens de klantsessie van Tijssen Accountants wordt er rekening gehouden met de RIVM maatregelen. Voor de op dat moment geldende maatregelen, zult u bij het ontvangst van de klantsessie nader worden geïnformeerd. Met een te grote hoeveelheid aanmeldingen zal er een tweede avond worden ingepland, zodat wij de veiligheid van de deelnemers kunnen waarborgen.

Slimmer worden in Exact? Meldt u aan!

Wat onze klanten zeggen

profile-pic
communicatieregisseurs* meer lezen

‘Een goeie accountant legt je het vuur na aan de schenen’

Jaarwerk? Aangiftes verzorgen? Ja, die dingen moeten allemaal gebeuren, zegt directeur René van Eck van communicatieregisseurs* in Dodewaard. Maar de waarde van Tijssen Accountants steekt voor zijn onderneming toch even een laagje dieper.

profile-pic
Van den Berg Vleesexperts meer lezen

Van eenmanszaak tot moderne BV

Zelf waren ze nooit zo op groei gericht, zegt Hillegonda van den Berg (Financiële Administratie/Kwaliteit) van Van den Berg Vleesexperts. En toch groeide hun bedrijf uit van een eenmanszaak tot een moderne BV met ruim vijftig medewerkers.

profile-pic
Interieurbouw Midden-Nederland meer lezen

Dankzij Exact Online heeft Geurt zijn handen vrij voor het echte werk

Waar Geurt Tijssen van Interieurbouw Midden-Nederland voorheen uren aan het knutselen was in Excel, is hij met dank aan boekhoudprogramma Exact Online tegenwoordig nog geen uur per week kwijt aan z’n administratie. “We besparen hiermee enorm veel tijd.”

profile-pic
J. Meijering Montage meer lezen

Johan heeft direct inzicht in zijn resultaten

Doordat bij elkaar horende inkoop- en verkoopfacturen in Exact Online aan elkaar worden gekoppeld, heeft Johan Meijering altijd snel inzicht in het financieel resultaat van zijn projecten. Dat geeft hem houvast om te sturen.

profile-pic
Izak Mauritz Boomkwekerijen B.V. meer lezen

De overname van A tot Z begeleid

Toen Cees Tijssen plannen ontwikkelde om de laanboomkwekerij van Izak Mauritz over te nemen, kwam al snel Tijssen Accountants in beeld. “Je hebt in dit soort trajecten een sparringpartner nodig.”