• Boomkwekerij-3

  Izak Mauritz Boomkwekerijen B.V.

  Toen Cees Tijssen plannen ontwikkelde om de laanboomkwekerij van Izak Mauritz over te nemen, kwam al snel Tijssen Accountants in beeld. “Je hebt in dit soort trajecten een sparringpartner nodig.”

 • Tijssen en Vleeshandel-10

  Van den Berg Vleesexperts

  Zelf waren ze nooit zo op groei gericht, zegt Hillegonda van den Berg (Financiële Administratie/Kwaliteit) van Van den Berg Vleesexperts. En toch groeide hun bedrijf uit van een eenmanszaak tot een moderne BV met ruim vijftig medewerkers.

 • Tijssen-9

  J. Meijering Montage

  Doordat bij elkaar horende inkoop- en verkoopfacturen in Exact Online aan elkaar worden gekoppeld, heeft Johan Meijering altijd snel inzicht in het financieel resultaat van zijn projecten. Dat geeft hem houvast om te sturen.

 • Geurt-Tijssen

  Interieurbouw Midden-Nederland

  Waar Geurt Tijssen van Interieurbouw Midden-Nederland voorheen uren aan het knutselen was in Excel, is hij met dank aan Exact Online tegenwoordig nog geen uur per week kwijt aan z’n administratie. “We besparen hiermee enorm veel tijd.”

 • Rene(17van20)

  Communicatieregisseurs*

  Jaarwerk? Aangiftes verzorgen? Ja, die dingen moeten allemaal gebeuren, zegt directeur René van Eck van communicatieregisseurs*. Maar de waarde van Tijssen Accountants steekt voor zijn onderneming toch even een laagje dieper.