Starten

“Samen naar een hoger niveau gaan”
Als startende ondernemer komt er veel bij kijken. Hoe haal je je klanten binnen? Hoe onderscheid je je in de markt? Waar ga je je vestigen? Hoe regel je de financiële zaken? Alles valt of staat met een goed ondernemingsplan. Tijssen heeft een complete ondernemerscursus geschreven waarin tien knelpunten van de ondernemer worden belicht. Het maken van een ondernemingsplan is een goede methode om ideeën, feiten en verwachtingen op een rij te zetten. Het geeft inzicht in de haalbaarheid van uw plannen en doelstellingen.

Daarom Tijssen
Als het gaat om het adviseren van startende ondernemers moet er wederzijds vertrouwen zijn. Er wordt gestreefd naar een langdurige vertrouwensrelatie. Het is de kunst om actieve ondernemers te maken en samen naar een hoger niveau te gaan. Samen de dialoog aangaan. Kritisch naar elkaar durven zijn, een spiegel durven voorhouden, maar altijd met respect voor elkaar. Klanten die bij ons zijn gestart, die zien we van dichtbij groeien en ontwikkelen. Dat is mooi om te zien. Wij lossen úw problemen op: u als ondernemer moet immers worden geholpen. Het liefst zo snel mogelijk. Wij zijn eigenlijk niets meer dan een financiële huisarts.

Maak de ondernemingstest
Wat voor type ondernemer bent u? Wat is voor u écht belangrijk? Waar liggen uw sterke, maar ook zwakke punten? Tijssen ontwikkelt op dit moment speciaal voor u een test die binnenkort online wordt gezet.