Financieren

“Servicen en coachen MKB-ondernemer centraal. Ook bij financiering”
U heeft een plan. Hiervoor heeft u een passende financiering nodig. Voor élke bedrijfssituatie waarvoor u een financiering nodig heeft - van het starten van een onderneming, overname van een bedrijf, investering in uw bedrijf tot herfinancieren van activiteiten - zijn de specialisten van Tijssen in te schakelen. Financiers willen zekerheid. Wij kennen de criteria die banken hanteren bij het verstrekken van krediet voor een financieringsplan. Samen staan wij sterker.

Uit cijfers blijkt dat een groot aantal ondernemers in het MKB problemen heeft bij het krijgen van krediet. Bij Tijssen staat het servicen en coachten van u als regionale MKB-ondernemer centraal. Dus ook als het gaat om de financiering. Niet voor niets staan in ons logo de lijnen voor het MKB en het schild voor kwaliteit. Wij hebben een boodschap en wij ontzorgen. De klant moet het vertrouwen hebben.

Daarom Tijssen
Wij groeien mee met de ondernemer. Voor nieuwe activiteiten heeft u waarschijnlijk een investering nodig. Wij stellen een gedegen investeringsplan op en indien nodig een haalbaarheidsonderzoek. Zodra uw bedrijf groeit veranderen de financiële behoeften. Tijssen groeit mee en blijft als ondernemende accountant nauw betrokken bij uw ontwikkeling. Wij denken met u mee en voorzien u van eerlijke adviezen. Wij vertellen dat wat wij waar kunnen maken.