Thema's

Wilt u een onderneming gaan starten, laten groeien of denkt u juist na over uw opvolging? Tijssen Accountants is bekend met alle fasen waarin een onderneming zich kan bevinden.  

Starten 
“Samen naar een hoger niveau gaan”
Als startende ondernemer komt er veel bij kijken. Hoe haal je je klanten binnen? Hoe onderscheid je je in de markt? Waar ga je je vestigen? Hoe regel je de financiële zaken? Alles valt of staat met een goed ondernemingsplan. 
>> lees verder

Groeien  
“Wij zijn accountant én ondernemer”
U bent enige tijd geleden gestart. De formule groeit. U heeft gezaaid en nu wilt u oogsten. Het komt op u af. U moet gaan structureren. U gaat verantwoordelijkheden aanbrengen en de hiërarchie herzien. Taken moeten wellicht worden gedelegeerd. U wordt meer en meer manager. 
>> lees verder

Opvolgen 
“Begin op tijd over opvolging na te denken”
Opvolgen is een onderwerp dat de gemoederen aardig bezighoudt. Tegenwoordig kiezen lang niet alle zoons, dochters of andere familieleden vanzelfsprekend voor de voortzetting van het familiebedrijf. 
>> lees verder

Overdragen
“Ondernemers emotioneel en financieel intensief begeleiden bij overdracht”
De komende jaren zullen tal van ondernemingen van eigenaar wisselen. Wellicht zal ook u de komende jaren moeten kiezen voor overdracht van uw onderneming. Uw bedrijf overdragen is een niet te onderschatten stap. U heeft jarenlang veel passie en energie in uw bedrijf gestopt. 
>> lees verder

Financieren  
“Servicen en coachen MKB-ondernemer centraal. Ook bij financiering”
U heeft een plan. Hiervoor heeft u een passende financiering nodig. Voor élke bedrijfssituatie waarvoor u een financiering nodig heeft - van het starten van een onderneming, overname van een bedrijf, investering in uw bedrijf tot herfinancieren van activiteiten - zijn de specialisten van Tijssen in te schakelen. Financiers willen zekerheid. 
>> lees verder