Medewerkers
Martin Schokker
Martin Schokker
Werkzaamheden
Accountancy | Fiscaal | Advisering | Relatiebeheer
Persoonlijke gegevens

“Samen met de ondernemer het maximale rendement halen”

Als Register-Belastingconsulent adviseert Martin zowel ondernemers als particulieren op fiscaal gebied en verzorgt hij de complexe aangiften. Niet alleen voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, maar ook fiscale vraagstukken op het gebied van de omzetbelasting, de schenk- en erfbelasting en de overdrachtsbelasting zijn bij Martin in goede handen. Martin kijkt daarnaast ook naar de persoonlijke aspecten van de cliënt. “Ik ben bij uitstek de financiële en fiscale vertrouwenspersoon voor de ondernemer.”
Ter verbreding en verdieping van zijn fiscale kennis volgt Martin op dit moment de opleiding tot Register Belastingadviseur, welke hij eind 2015 hoopt af te ronden.

“Mijn ambities? Vanuit mijn senioriteit wil ik graag vertrouwen en rust uitstralen naar zowel het TijssenTeam als de cliënten, waardoor wij samen met de ondernemer het maximale rendement kunnen halen. Ik ben pas tevreden als Tijssen Accountants bij de top-kantoren hoort in de regio, niet alleen op het gebied van de accountancy, maar ook op het gebied van de fiscaliteit en subsidies. Kortom, een accountantskantoor waar u niet omheen kunt!”

Martin is geboren in 1974. Samen met zijn vrouw Linda en hun 4 kinderen woont hij in Wadenoijen. Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan muziek, ICT en watersport.