Medewerkers
Geert Hille
Geert Hille
Werkzaamheden
Accountancy | Fiscaal | Advisering | Relatiebeheer
Persoonlijke gegevens
T. 0488 - 48 39 22
E. g.hille@tijssen-accountants.nl

“Kansen grijpen om de efficiency te verbeteren”

Geert is vanaf de prille start - in de garage in Achterberg - meegegroeid met het kantoor. Het voelt dan ook een beetje als zijn bedrijf. Hij is nauw betrokken bij het inplannen, begeleiden en controleren van het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften door collega’s. Verder bespreekt hij intern én extern jaarrekeningen, fiscale aangiften en tal van overige zaken. Een scherp advies staat hierbij voorop. Met andere woorden, een relatiebeheerder in hart en nieren!

“Mijn ambities? Voor mijn felbegeerde titel als Accountant-Administratieconsulent moet ik alleen nog de praktijkstage afronden. De theorie heb ik inmiddels gehaald, maar een verdieping in complexe fiscale zaken staat nog altijd op mijn verlanglijstje. Daarnaast is het een uitdaging om zowel voor onze cliënten als op kantoor kansen te grijpen om de efficiency en effectiviteit te verbeteren. Ik zou als kantoor in omvang willen groeien én nog meer mensen willen aansturen. Kortom, een prominente rol van betekenis spelen.”

Geert, geboren in 1984, is getrouwd en woont met zijn vrouw en dochter Naizah in Opheusden. Geert houdt van gezelligheid, daarom is hij met zijn gezin veel te vinden bij zijn familie en vrienden.