Medewerkers
Evert Tijssen
Evert Tijssen
Werkzaamheden
Accountancy | Fiscaal | Advisering | Personeel & Organisatie | Relatiebeheer | Management
Persoonlijke gegevens
T. 0488 - 48 39 22
E. e.tijssen@tijssen-accountants.nl

“De lat nóg hoger willen leggen”

Evert is een ondernemer pur sang. Omdat hij in hetzelfde schuitje zit en ´de taal spreekt´ weet hij exact wat er speelt en waar de voordelen te behalen zijn. Waar wilt u staan over vijf jaar? Wat is uw doelstelling van het bedrijf? Wat wilt u bereiken? Dit vraagt hij zijn cliënten altijd als eerste. Evert is als rechterhand van ondernemers een bepalend gezicht naar buiten toe. Daarnaast is Evert nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Intern geeft hij - daar waar nodig - zijn kritische feedback met maar één doel: de allerhoogste kwaliteit!

“Mijn ambities? Alles op alles zetten om onze cliënten zo zorgeloos mogelijk te laten ondernemen. Met rust, zekerheid en maximaal rendement. Verder wil ik de naamsbekendheid van Tijssen Accountants verhogen. Wij horen in de top drie thuis van beste accountantskantoren in de regio. Tenslotte de lat nóg hoger willen blijven leggen. Ik wil altijd nóg beter. Dit leg ik niet alleen mezelf, maar ook de medewerkers op.”

Evert, geboren in 1973, woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Achterberg. Hij besteedt zijn schaarse vrije tijd het liefst aan zijn gezin.