Fiscale dienstverlening

“Onze medewerkers zijn liefhebbers van fiscale onderwerpen”
Fiscale zaken en het ondernemerschap zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Belastingzaken kun je niet loskoppelen. Wij verzorgen alle fiscale aangiften van zowel uw onderneming als van u als ondernemer. Maar onze dienstverlening gaat veel verder. Wij kijken of alle fiscale faciliteiten wel worden benut. Kortom, wij gaan voor fiscale optimalisatie met uiteindelijk maar één doel: niet teveel belasting betalen…

Daarom Tijssen
Fiscale dienstverlening is als een sport voor de mensen van Tijssen. Ondernemen is een spel. Wat wilt u wel en wat juist niet? Wat is uw risicobeleving en waar ziet u heil in? Welke type ondernemer bent u? Voor ons geldt: hoe ben je die praktische én flexibele accountant, die voelt hoe het zou moeten?
Wij bespreken de fiscale zaken nadrukkelijk met u als klant. Wij zoeken naar mogelijkheden en benoemen de onmogelijkheden. Wat past bij u? Wat wilt u écht? Wij meten de situatie van elke klant en stemmen daar een passend advies op maat op af. Ons advies is altijd persoonlijk met een zeer grote mate van betrokkenheid. Wij vertalen de cijfers naar het niveau van de ondernemer. De medewerkers van Tijssen zijn liefhebbers van fiscale onderwerpen. Ze verdiepen zich dan ook telkens opnieuw in de veranderende belastingwetgeving en volgen de ontwikkelingen & nieuwtjes op de voet.