Accountancy

“Wij denken op detailniveau met u mee”
U voert een bedrijf en dus heeft u administratie. De bedrijfsadministratie is het financiële hart van élke onderneming. U wilt inzicht in het geheel en vooral overzicht. Wij brengen structuur aan. Kortom, wij gaan uw administratie inrichten én beheren. Samen met u zorgen wij voor een correcte financiële administratie en bedrijfsstructuur. Wij boeken uw jaarrekeningen in, stellen voor u een winst- en verliesrekening en een winstverklaring op en verzorgen de BTW-aangifte. Als u dit laatste zelf wilt doen, is het ook geen probleem. Vanzelfsprekend verzorgen wij uw fiscale aangiften en bespreken dit persoonlijk. Wij geven een helder en nuchter advies. Voor meer complexe fiscale vraagstukken staan de specialisten van Tijssen klaar om u verder van dienst te zijn.

Daarom Tijssen
Het grootste pluspunt van Tijssen is de betrokkenheid. Wij zijn erg nauw betrokken bij de ondernemer. Wij staan heel dichtbij en werken gedetailleerd. U wilt uw facturen in een bepaalde lay-out? U weet een bepaalde boekhoudcode niet? Wij denken op detailniveau met u mee. Dit begint al bij de start. Een startende ondernemer krijgt van ons ordners mee met labels. Wij staan voor orde en strakheid. Dit betekent voor alle partijen een efficiencyslag. 

Onze mensen staan stuk voor stuk garant voor die betrokkenheid. U krijgt een eigen relatiebeheerder waar u een vertrouwensrelatie mee kunt opbouwen. U krijgt heldere, praktische oplossingen waarmee u uit de voeten kan. Wij doen wat wij beloven.